Ontdek Focuspresentatie #2 online

Berlinde De Bruyckere

Het Middelheimmuseum wil graag iedereen de kans geven om deze bijzondere presentatie te ontdekken, ook nu we door corona niet allemaal de verplaatsing kunnen maken en de bezoekersaantallen gelimiteerd zijn. Daarom wordt Focuspresentatie #2 voor het eerst ook helemaal online ontsloten.
Ontdek Focuspresentatie #2 hier online
Archiefmap
Ontdek hier hoe Berlinde De Bruyckere haar solotentoonstelling in het Middelheimmuseum in 1995 voorbereidde.
Onschuld kan een hel zijn
Ontdek hier de beelden die Berlinde De Bruyckere omringen en inspireren.
Berlinde De Bruyckere
Ontdek in deze film hoe in het hoofd van Berlinde De Bruyckere ideeën vorm krijgen en kunstwerken met elkaar verbonden zijn.
Het kunstwerk Onschuld kan een hel zijn
Ontdek hier een werk van Berlinde De Bruyckere dat nog niet eerder in het Middelheimmuseum werd getoond, maar er wel voor lijkt gemaakt.
Onschuld kan een hel zijn
Ontdek hier een werk dat Berlinde De Bruyckere een kwarteeuw geleden voor het Middelheimmuseum maakte, en dat er nu voor het eerst terugkeert.
Mensen in het collectiepaviljoen
Het Middelheimmuseum wil zijn bezoekers als gasten ontvangen en met de beste zorgen omringen. Ontdek hier het online en offline aanbod.
Focuspresentatie #2 bezoeken?
Deken
Focuspresentatie
Opgelet: enkel bezoek mogelijk met gratis online ticket
zaterdag 26 september 2020 tot zondag 21 februari 2021 van 10:00 tot 17:00
Individuele bezoekers
Berlinde De Bruyckere deelt haar zoektocht als kunstenaar met ons. Vertrekkend van voorbereidende schetsen, foto’s en tekeningen voor haar Middelheimtentoonstelling in 1995, neemt ze ons mee in haar denkproces.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief