Wat is er te doen?

Plan je een bezoek alleen, met de familie, met je klas of school, met een groep of bedrijf? Hier vind je alle activiteiten terug.
Verwacht: vanaf 1 juni 2018
Experience Traps
Middelheimmuseum vroeg aan internationaal gerenommeerde kunstenaars uit verschillende disciplines nieuw of bestaand werk te presenteren, geïnspireerd door de vernieuwende ideeën uit het barokke landschap.
Ontdek onze activiteiten

In de kalender vind je een overzicht van alle tijdelijke activiteiten. Wil je graag weten welke activiteiten we voor jou op maat kunnen aanbieden? Klik dan op een doelgroep naar keuze.

Download hier het programmaboekje 2018 in pdf

In een oogopslag weet je wat er wanneer te beleven valt in het Middelheimmuseum.
Maak je bezoek aan het museum nog interessanter en laat je leiden door een gids of volg een creatief atelier.
We verwelkomen je graag met het hele gezin in het museum!
Sta je als leiding voor een jeugdbeweging of sta je voor de klas? Bekijk dan ons specifiek aanbod.
Met de klas naar het Middelheimmuseum?