Museumshop

Neem een stukje Middelheim mee naar huis: in onze uitgebreide shop vind je prachtige boeken, kunstige cadeautjes en regelmatig fijne koopjes.

Naast een sterk aanbod eigen publicaties, bieden we kunstboeken en magazines aan maar ook verrassende geschenkideeën voor groot en klein: postkaarten, posters, replica’s, kunstvoorwerpen en zoveel meer. 

Ga je graag naar huis met een aandenken aan je bezoek of wil je iemand verrassen met een een origineel cadeau? Kom dan zeker eens langs.

Locatie en openingstijden museumshop

++Actie++

Voor wie graag met de neus in de boeken zit, maar niet al te diep met de handen in de portemonnee is er goed nieuws. Een selectie 'einde reeks'-boeken en inkijkexemplaren gaan aan een zacht prijsje de deur uit!

 

Een greep uit het aanbod

Zoek je meer context of verdieping bij tentoonstellingen of de collectie? Check onze favoriete publicaties.
Op zoek naar een atypisch cadeau? Ontdek onze verrassende geschenken, voor groot en klein.
Deze en andere doe-en-inspiratie-kunstboeken zijn een must-read voor creatieve kids, ouders en leerkrachten.
Een duurzaam, lekker en gezond cadeau? Laat je verleiden door één van onze 'groene' producten.
Exclusief
Premie van Monster Chetwynd
Jaarlijks worden exclusieve edities gemaakt door kunstenaars. Deze kan je enkel kopen wanneer je Vriend van het Middelheimmuseum bent. Voor het werk Expearience Trap vertrekt Monster Chetwynd van een schilderij van een anonieme Zuid-Nederlandse meester uit tweede helft van de 16de eeuw dat ze uitrust met een “oor” (ear) en bevolkt met minuscule bewoners.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief