Inzoomen op kunst

Voor groepen

Een videogesprek was nog nooit zo inspirerend! Duik vanuit je comfortabele zetel samen met een gids in een aantal bijzondere beelden uit de Focuspresentatie Berlinde De Bruyckere.

Een nieuwe formule

Corona nodigt musea uit om hun relatie met bezoekers opnieuw te bekijken. De vanzelfsprekendheid van een fysiek bezoek, zeker in groep, staat op losse schroeven. Tegelijk is het ook een geweldige kans om iets nieuws te proberen.  En deze presentatie is eigenlijk ideaal om met online formules te experimenteren, omdat het werkproces van de kunstenaar centraal staat. Via een gesprek tussen de deelnemers en de gids verdiepen we ons in dat proces  en de digitale omgeving maakt dat we ook letterlijk kunnen inzoomen op de werken. Zin om met ons mee te kijken?

 

Wat houdt het in?

Deze formule boek je met je groep. Jullie krijgen een uitnodiging en op het afgesproken uur belt iedereen in voor het videogesprek. Een van onze museumgidsen zit dan voor jullie klaar met een fascinerende selectie uit de beelden in de Focuspresentatie. Samen nemen jullie die beelden onder de loep om zo meer te weten te komen over het denkproces van Berlinde De Bruyckere. Naargelang de interesses van de groep kan het gesprek alle kanten uitgaan.

 

Praktische informatie

  • Voor groepen volwassenen (max. 15 deelnemers)
  • Duur: 1.30 uur
  • Prijs: 40 euro

Reservering

Meld je aan voor onze nieuwsbrief