Korte rondleiding met creatief atelier

Voor alle leeftijden

Na het zien van al die kunstwerken kunnen je handen wel eens jeuken om zelf aan de slag te gaan en je ideeën vorm te geven. Dat kan in het Middelheimmuseum in onze creatieve ateliers bijgestaan door professionals.

Na een korte rondleiding ga je in het atelier zelf aan de slag en maak je een driedimensionaal werkstuk met klei, hout, mergelsteen en andere natuurlijke materialen. Uiteraard worden mogelijke  technieken uitgelegd en krijg je de nodige assistentie. Dit creatief atelier kan ook aansluitend op een rondleiding van twee uur gevolgd worden.

Het museum organiseert ook creatieve ateliers voor mensen met een verstandelijke of visuele handicap.

Creatief atelier met museumgids voor kinderen van 5 tot 12 jaar (in schoolverband of met de jeugdbeweging)

• € 85 voor 2 uur + eenmalige administratiekost van € 5
  • 12 kinderen per gids, maximum 3 gidsen tegelijkertijd

Bekijk een filmpje