Een uur met Henk en Henry

Slow Art Day in het museumpark

Rondleiding

In het kader van Slow Art Day organiseert het Middelheimmuseum een rondleiding van één uur met slechts twee kunstwerken. Samen met een museumgids ontdek je wat Koning en Koningin van Henry Moore en Morgen is alles anders van Henk Visch jou vertellen.
zaterdag 06 april 2019 van 10:00 tot 11:00
Individuele bezoekers

Over Slow Art Day

Slow Art Day is een wereldwijd event met een eenvoudige missie: het plezier van het kijken naar kunst bevorderen.

Midden in onze drukke samenleving zijn musea plaatsen waar je kan ‘vertragen’, ontspannen en een nieuwe adem kan vinden. De ideale plek dus om zonder haast en met volle aandacht naar een kunstwerk te kijken. Samen met een museumgids ontdek je wat Koning en Koningin van Henry Moore en Morgen is alles anders van Henk Visch jou vertellen.

• Zaterdag 6 april 2019 van 10 tot 11 uur en van 11.30 tot 12.30 uur.
  • Gratis, reserveren is niet nodig.
  • Maximum 15 deelnemers per sessie.
  • Samenkomen aan het onthaal in het kasteel.