De beste architect ter wereld

Voor kinderen van 8 tot 12 jaar

Kinderatelier

Het Middelheimmuseum is een park vol kunst. Maar die kunstwerken zijn heus niet alleen beelden om naar te kijken. Daarnaast zijn er ook mega-rare, mega-grote en mega-coole kunstwerken. Waar je bijvoorbeeld in kunt stappen, erop of er eronder, en je je zelfs in kunt verstoppen.
zaterdag 31 oktober 2020 van 10:00 tot 16:00
Individuele bezoekers, Kinderen

Zo zijn er installaties met opgestapelde containers, met rare spiegels of betonnen muren zonder dak. Zijn dat dan gebouwen of kunstwerken? Of misschien wel allebei? Dat moeten we samen ontdekken. Want dat alleen geeft ons de allerbeste ideeën. Zo worden we de beste architect ter wereld. In het atelier ontwerpen we ons eigen speciale, coole of knotsgekke gebouw.

Enkele kunstwerken die ons inspireren:

Voor leerlingen van 3e-6e leerjaar (8-12 jaar)

• Prijs: 20 euro
  • Gids: Sanne De Wolf

Schrijf je hier in

Maatregelen voor een veilige omgeving

• Maximum 12 deelnemers per atelier.
  • Voor kinderen jonger dan 12 jaar is er geen veiligheidsafstand vereist. De begeleider/museumgids draagt te allen tijde een mondmasker of gezichtsscherm.
  • Alle activiteiten gaan buiten door. Enkel bij slecht weer wordt er voor de creatieve verwerking van een paar uur binnen gewerkt, in een optimaal verluchte ruimte.
  • Spoelbakken met water en zeep en papieren droogdoekjes aanwezig.
  • Alle gebruikte materialen worden na afloop gereinigd.
  • We hanteren een streng hygiëneplan voor het sanitair en voorzien richtlijnen voor het gebruik ervan.

Breng zeker mee

• Een lunchpakket en voldoende drinken.
  • Draag werkkledij, regenkledij en aangepast schoeisel, we werken vooral buiten.

Afspraak en contact

• Verzamelen om 10 uur – afhalen om 16 uur