Winter in het museum

Winterchalet: elke zondag van 12 tot 18 uur

In de winter zie je mooie taferelen in het museumpark. Je ontdekt bijzondere beelden in een prachtig landschap en met wat geluk zorgt een sneeuwtapijt voor extra mooie plaatjes. Na je wandeling kan je je opwarmen aan de vuurkorven van onze winterchalet. Opgelet: de winterchalet is niet open bij slecht weer. Wie zeker wil zijn, neemt best even vooraf contact op met MIKA Museumcafé.

Foto: Ans Brys.

 

Recall Sculpture

Loop zeker ook eens langs het Braempaviljoen. Daar kan je gaan kijken naar RECALL SCULPTURE, een tentoonstelling van unieke kleinsculpturen. De werken komen uit de collectie van het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen en werden aangekocht uit de Biënnales die het Middelheimmuseum organiseerde sinds zijn ontstaan.

Foto: Ans Brys.

 

Winterchalet aan het Kasteel

Na je wandeling kan je je opwarmen aan de vuurkorven van onze winterchalet bij het Kasteel. Met warme choco, glühwein, jenever en jazz wordt de laatste dag van de week een hele winter lang een onvergetelijke familiedag.

Praktisch

  • Elke zondag vanaf december
  • Van 12 tot 18 uur
  • De winterchalet is niet open bij slecht weer. Wie zeker wil zijn, belt best even vooraf naar MIKA Museumcafé, 0470 531 154.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief