Museumshop

Neem een stukje Middelheim mee naar huis: in onze uitgebreide shop vind je prachtige boeken, kunstige cadeautjes en regelmatig fijne koopjes.

Culturele shoppers kunnen ongestoord snuisteren in onze museumshop. Naast een sterk aanbod eigen publicaties en catalogi, bieden we kunstboeken en magazines maar ook verrassende geschenkideeën voor groot en klein aan: publicaties, postkaarten, posters, decoratieve creaties, replica’s, kunstvoorwerpen, juwelen en zoveel meer. 

Ga je graag naar huis met een aandenken aan je je bezoek of wil je iemand verrassen met een een origineel cadeau? Neem dan zeker je tijd in onze shop op het gelijkvloers van het kasteel.

 

Nieuw in de shop. Editie Peter Rogiers

Deze uitzonderlijke editie is de tweede editie die de kunstenaar ooit heeft uitgegeven en combineert in primeur zijn twee favoriete liefdes: de tekening en de sculptuur.

Wie zijn krachtige en expressieve sculpturen kent, is niet verrast door de diepte in zijn tekeningen. Door de bolle plexie koepel zien we in de kleinsculptuur een gehurkte figuur, noch mens, noch dier die klaar staat om in actie te treden. Is het een minotaurus, een waterspuwer of een verwrongen comic figuur?

De grootte en detaillering van de sculptuur kan onmogelijk door de kunstenaar geboetseerd worden. Daarom koos Rogiers voor de 3D print techniek.

Wie vriend is van het Middelheimmuseum kan het unieke stuk kopen. Meer info over het lidmaatschap lees je op de website van de Middelheim Promotors.

Premie Peter Rogiers

 

Locatie en openingstijden museumshop

Meld je aan voor onze nieuwsbrief