Museumshop

Neem een stukje Middelheim mee naar huis: in onze uitgebreide shop vind je prachtige boeken, kunstige cadeautjes en regelmatig fijne koopjes.

Culturele shoppers kunnen ongestoord snuisteren in onze museumshop. Naast een sterk aanbod eigen publicaties en catalogi, bieden we kunstboeken en magazines maar ook verrassende geschenkideeën voor groot en klein aan: publicaties, postkaarten, posters, decoratieve creaties, replica’s, kunstvoorwerpen, juwelen en zoveel meer. 

Ga je graag naar huis met een aandenken aan je je bezoek of wil je iemand verrassen met een een origineel cadeau? Neem dan zeker je tijd in onze shop op het gelijkvloers van het kasteel.

 

Nieuw: Deacon in de shop, vanaf 27 mei

Naar aanleiding van de zomerexpo SOME TIME van de Britse kunstenaar Richard Deacon breidt de museumshop zijn assortiment uit met nieuwe producten.

Een hippe strijkbadge, een vinylplaat, postkaarten, een linnen tas en natuurlijk de publicatie (catalogus) die bij de expo hoort. Spring eens binnen in de shop en ontdek de gloednieuwe Deacon producten.

Poster: gratis bij de tentoonstelling

Kom je poster van de technische tekening van het topstuk Never Mind gratis ophalen in de museumshop (zolang de voorraad strekt).

Publicatie

Het Middelheimmuseum en Uitgeverij Snoeck geven de catalogus (NL/ENG) uit bij de tentoonstelling. Met bijdragen van Gwynne Ryan, Henk Visch, Richard Deacon, Bart De Baere, Charles Esche, Iris Kockelbergh en Sara Weyns.

  • Bij aankoop van de publicatie krijg je er een gratis linnen tas bij.
  • Prijs: 28 euro

Stoffen strijkbadge

Richard Deacon ontwierp een hippe badge om op textiel te strijken. De badge is gebaseerd op de tekening 6.1.15, een lijnenspel van gekleurde inkt op papier, die Deacon in 2015 maakte.

  • De badge meet 8cm x 8 cm.
  • Prijs: 7 euro

10 inch vinylplaat Something For Everyone 

Richard Deacon leest de titels van alle werken uit zijn oeuvre voor in alfabetische volgorde. Artwork eveneens door de kunstenaar. Een collector's item!

  • Beperkte oplage van 300 stuks
  • Prijs: 15 euro (20 euro voor een gesigneerd limited edition exemplaar)

Postkaarten

Een visuele herinnering aan de tentoonstelling.

  • Prijs: 1 euro

Linnen tas

Neem al je aankopen mee in een mooie linnen tas bedrukt met een tekening van Richard Deacon.

  • Prijs: 5 euro
  • Gratis bij aankoop van de publicatie

 

Locatie en openingstijden museumshop

Meld je aan voor onze nieuwsbrief